Niestety z tirami nie jest tak różowo, obrysówki za słabo świecą i długie się wyłączają dopiero jak "zobaczą" drogowe, więc czasem trzeba samemu ruszyć wajchą, ale mimo tego jeździ się dużo wygodniej
Urodziła mi sie córeczka, ale nie zdążylem do szpitala ...
Zwiń
X
-
Urodziła mi sie córeczka, ale nie zdążylem do szpitala ...
Hej,
Muszę się pochwalić wam wszystkim, przedwczoraj (28.XII) urodziła mi się córeczka.
Niestety nie zdążyliśmy dotrzeć do szpitala więc urodziła się na trasie niecałe 2 km przed szpitalem.
Miejscem urodzenia była moja Skoda Octavia - tylna kanapa
Samochodu już nie sprzedam Jest z nami od początku tj już od 3 lat i pomimo że kupiliśmy już następny to Octavia zostanie z nami do końca jej dni. A jak stan pozwoli to jeszcze i córka będzie nim jeździć.
P.S. Kupię tylną kanapę :wink:
-
-
GratulacjęBest ET = 13.666
Skrome 2.0 tdi ~280KM/500Nm
PerfectService by DGW
http://allegro.pl/listing/user/listi...?us_id=1233872
http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/1oson/
Komentarz
-
-
no to gratulujemy!Sebastian
Dyskusja z idiotą jest jak zapasy ze świnią w błocie ,po pewnym czasie zauważasz ,ze świni się to podoba
Jest Passat B7 Highline by sebastian7905
Była Black ELEGANCE by sebastian7905
Wczasy nad morzem - klik
Komentarz
-
-
Gratulacje... To teraz córka powinna mieć na imię....
Kobiety o imieniu Oktawia mają bardzo złożoną naturę. Są jednocześnie silne, zdecydowane, z energią i samozaparciem przystępują do wszelkich działań i gdy im na czymś zależy, nikt nie jest w stanie powstrzymać ich. Uwielbiają być w centrum zainteresowania i chciałyby mieć nad wszystkim kontrolę – nad innymi ludźmi i nad swoim życiem. Jednocześnie Oktawia cechuje się emocjonalnym usposobieniem i często wszystko wymyka się spod jej kontroli i w jej życie wkracza chaos. Wówczas wplątują się w trudne i beznadziejne sytuacje, z których trudno im potem wybrnąć. Przy tych cechach charakteru kobiety o tym imieniu są pełne wdzięki i uroku osobistego, co sprawia, że trudno się im oprzeć, a w efekcie na ich pomyłki i błędy zwraca się zazwyczaj mniejszą uwagę.
Oktawie są zazwyczaj pełne energii, werwy i dynamizmu w dążeniu do swoich celów. Nie cierpią, gdy coś nie układa się po ich myśli, wówczas bywają niebezpieczne dla otoczenia. Są towarzyskie, wnoszą do wszelkich kontaktów mnóstwo ożywienia i rozwiewają nudę. W miłości bywają na przemian wylewne, spontaniczne, czułe, a następnie nie zwracają uwagi na partnera. Nie należy oczekiwać po nich, iż będą ciągle czułe – gwałtowne porywy uczuć będą mieszały się z obojętnością. Kobiety o tym imieniu świetnie czują się na kierowniczych stanowiskach, ale świetnie sprawdzą się także w zawodach medycznych. Uwielbiają podróże.
Komentarz
-
-
Gratuluję,tak btw to kolega przebił wszystkich którym ostatnio rodziło się potomstwo"Byli to ludzie, których łączyło coś więcej niż tylko wspólna gra w piłkę. Dla których honor i obrona barw klubowych nie były pustymi pojęciami."
"Możemy działać na zasadach demokratycznych ale rację będę miał Zawsze Ja"- Hubert Jerzy Wagner(1941-2002)
www.zoltar.bielsko.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BoobassPozwoliłem sobie napisać do SAP PW na FB w tej sprawie
warto jeszcze spróbować wyprać tę tapicerkęSebastian
Dyskusja z idiotą jest jak zapasy ze świnią w błocie ,po pewnym czasie zauważasz ,ze świni się to podoba
Jest Passat B7 Highline by sebastian7905
Była Black ELEGANCE by sebastian7905
Wczasy nad morzem - klik
Komentarz
-
-
Gratulacje :!:
Ale stresu to nie zazdroszczęZobacz stronę mojego dziecka - podziel się 1% - http://piotrzwolinski.pl/
O II Tour Combi 1.6
Mitsu Carisma 4G93 GDI
Komentarz
-
Komentarz